افزایش 14 درصدی جرم توهین در کهگیلویه و بویراحمد

رییس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد گفت: برخی جرائم خرد و خشن در این استان کاهش چشمگیر داشته است.

17150.png

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کهگیلویه و بویراحمد، علی جمادی در نشست ستاد پیشگیری از جرائم استان، گفت: طی 10 ماه گذشته 28 هزار پرونده وارد دادسراهای استان شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 2 درصد افزایش داشته است.

وی اظهار کرد: همچنین در این مدت ورودی پرونده‌ها به دادگاه‌های استان 35 هزار مورد بود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 8 درصد افزایش یافته است.

رییس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در سال جاری 4900 پرونده ضرب و جرح عمدی در محاکم قضایی تشکیل شده که نسبت به سال گذشته، پنج درصد کاهش داشته است.

جمادی تصریح کرد: تعداد پرونده‌های اخلال در نظم و آسایش نیز 737 مورد بوده که این جرم نیز چهار درصد کاهش یافته است.

وی همچنین از افزایش 14 درصدی توهین به اشخاص خبر داد و بیان کرد: در سال جاری استعمال مواد مخدر دو درصد کاهش یافته است.

رییس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد در خصوص دعاوی مطرح شده در حوزه‌های قضایی استان ادامه داد: مطالبه مهریه 76 درصد افزایش و طلاق توافقی پنج درصد کاهش داشته است.

جمادی با بیان این مطلب که تصادفات رانندگی در صدر جرائم غیرعمد این استان قرار دارد، اظهار کرد: در سال جاری یک هزار 775 پرونده در این زمینه در محاکم قضایی تشکیل شده است.