جستجو
   
    Delicious RSS ارسال به دوستان خروجی متنی
    کد خبر : 43594
    تاریخ انتشار : 8 بهمن 1392 13:4
    تعداد بازدید : 354

    افزایش کیفیت تغذیه زندانیان =کاهش تنش در میان آن ها!

    مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان سمنان با اشاره ضرورت ارایه خدمات کیفی به زندانیان، گفت: افزایش کیفیت غذای زندانیان موجب کاهش تنش در بین زندانیان شده است.

    POURMAND 17.8.2012-17.jpg

    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سمنان، عباسعلی عرب در جلسه ستاد پیشگیری و کاهش آسیب رفتارهای پرخطر، خاطرنشان کرد: افزایش کیفیت غذای زندانیان، کاهش مشکلات امنیتی و به تبع آن کاهش تنش در بین زندانیان را به دنبال داشته است، بنابراین لازم است که در طبخ و توزیع آن نظارت مستمر و جدی صورت گیرد.

     

    وی با اشاره به تاثیر افزایش کیفیت غذای زندانیان در پیشگیری و کاهش آسیب رفتارهای پرخطر در بین زندانیان، گفت: هر چند در کمیت غذای زندانیان هیچ تفاوتی نسبت به گذشته وجود ندارد لیکن تغییرات ایجاد شده در نحوه پخت و استفاده از آشپزهای مجرب و حذف شرکت‌های خدماتی موجب افزایش 50 درصدی کیفیت غذای زندانیان شده است.

     

    مدیرکل زندان‌های استان در ادامه پس از استماع گزارش رییس زندان در زمینه اجرای مصوبات ستاد افزود: تغییر و تحولات و تلاش‌های انجام شده حاکی از عملکرد مثبت این ستاد در برقراری امنیت روانی در زندان است و این به معنای موفقیت کامل زندان در اجرای این مهم نیست، بلکه اشکالاتی نیز وجود دارد که باید برطرف شود.

     

    مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان سمنان همچنین با اشاره به نزدیکی ایام‌الله دهه فجر خواستار برگزاری باشکوه مراسمات این دهه در زندان‌های استان شد و خاطرنشان کرد: گرامیداشت این ایام نوعی تجدید بیعت با امام و شهدا است که نیازمند برنامه‌ریزی درست و منسجم در همه زندان‌هاست.

     

     


    نظر شما



    نمایش غیر عمومی
    تصویر امنیتی :
تعداد بازدید کنندگان کل :
تا کنون :
23005463
اکنون :
12