دادستان ساری:

مخاطرات حاصل از مواد مخدر، از حوزه تهدید اجتماعی و اقتصادی فراتر رفته است

دادستان ساری گفت: اعتیاد به مواد مخدر به عنوان عاملی تهدیدکننده، کرامت و سلامت فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی جوامع انسانی را در معرض تهدید قرار داده است.

37-54.jpg

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت الاسلام والمسلمین اسدالله جعفری در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با جرایم خاص، گفت اگر بخواهیم تهدیدات و چالش‌هایی که مواد مخدر فراروی جامعه قرار می‌دهد را دسته‌بندی کنیم، خواهیم دید که تقریباً هیچ عرصه‌ای از زندگی اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی جامعه از مضرات و آسیب‌های این مواد در امان نبوده است.

وی ادامه داد: دامنه مخاطرات حاصل از مواد مخدر و روانگردان‌ها طیف و گستره‌ای وسیع از مقوله حیات فردی و اجتماعی را شامل می‌شود که در مجموع امروزه از حوزه تهدید اجتماعی و اقتصادی فراتر رفته و به مساله‌ای سیاسی تبدیل شده است.

دبیر ستاد پیشگیری و مقابله با جرایم خاص استان مازندران با بیان این که مواد مخدر به عنوان جرم سازمان یافته فراملی، سبب بسیاری از مفاسد، قتل، جرح، سرقت و برهم زدن نظم اجتماعی می‌شود، خاطرنشان کرد: مواد مخدر‌ به دلیل از بین بردن اساس و بنیان خانواده‌ها و وارد ساختن لطمات جبران‌ناپذیر به جامعه، می‌تواند نوعی سلاح انهدام جمعی باشد. به واقع قربانی مواد مخدر‌ تنها کسی نیست که این مواد را مصرف می‌کند بلکه تمام اقشار جامعه تحت تأثیر مواد مخدر‌ هستند.

وی در خصوص فعالیت کمپ‌های غیرمجاز ترک اعتیاد در سطح استان هشدار داد و افزود: اینگونه کمپ ها باید جمع آوری یا ساماندهی گردند.

جعفری در خاتمه از سازمان های مربوطه خواست تا پیشنهادات و نظرات خود را به دبیرخانه ستاد پیشگیری و مقابله با جرایم خاص ارائه کنند.