توزیع کارت آزمون ارشد از یکشنبه

مشاور رییس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: کارت آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 93 و برگ راهنمای مربوط به آن از روز یکشنبه 13 بهمن ماه از طریق سایت سازمان سنجش توزیع می شود.

vahid (6)-25.jpg

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اعلام این خبر اظهار کرد: داوطلبان باید پس از مراجعه به سایت با وارد کردن مشخصات شناسنامه‌ای شامل نام، نام خانوادگی، شماره شناسنامه و سال تولد و مشخصات ثبت‌نامی شامل شماره پرونده و کد رهگیری نسبت به تهیه پرینت کارت آزمون و برگ راهنمای مربوط اقدام کنند.

وی افزود: برای داوطلبانی که علاوه بر ثبت‌نام در کد رشته اول، در کد رشته دوم نیز متقاضی شرکت در آزمون شده‌اند دو کارت ورود به جلسه صادر شده و آنان باید پرینت هر دو کارت را از روی سایت دریافت کنند.

وی گفت: اطلاعیه سازمان سنجش درباره تاریخ ، محل رفع نقص، محل دریافت پرینت کارت شرکت در آزمون، برگ راهنمای مربوط به برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در نشریه‌ پیک سنجش روز دوشنبه هفته جاری منتشر شده و روی سایت سازمان سنجش نیز قرار گرفته است. این اطلاعات در نشریه پیک سنجش دوشنبه 14 بهمن ماه نیز دوباره منتشر می‌شود.

توکلی در پایان گفت: آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد سال 93 صبح و بعدازظهر چهارشنبه ، پنج‌شنبه و جمعه در تاریخ 16 تا 18 بهمن ماه در 62 شهرستان کشور برگزار می‌شود.