رئیس کل دادگستری استان تهران در جمع خبرنگاران تشریح کرد

جزئیات بازداشت خبرنگار واشنگتن پست در ایران

رئیس کل دادگستری استان تهران در واکنش برخی خبرها مبنی بر بازداشت خبرنگار واشنگتن پست و همراهان وی گفت: این مساله در مرحله تحقیقات است و پس از بررسی های فنی و بازجویی اطلاع رسانی خواهد شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، "غلامحسین اسماعیلی" صبح امروز در جمع راهپیمایان روز جهانی قدس حضور یافت.

وی در حاشیه راهپیمایی امروز در جمع خبرنگاران حاضر و به تشریح خبر بازداشت خبرنگار واشنگتن پست در ایران پرداخت.

رئیس کل دادگستری تهران اظهارداشت: این موضوع هنوز در مرحله تحقیقات است و تصور می کنم برای اطلاع رسانی این زمینه باید بررسی های فنی و بازجویی به عمل آید.

وی تصریح کرد: بعد از پایان بررسی های فنی و بازجویی ها در این زمینه اطلاع رسانی می کنیم.

رئیس کل دادگستری تهران خاطرنشان کرد: نیروهای امنیتی اجازه نمی دهند کشور ما جولانگاه دشمن و ایادی آنان شود.

اسماعیلی همچنین درباره سکوت مجامع بین المللی در راستای نقض حقوق بشر در غزه اظهار داشت: امروز متاسفانه حقوق بشر بازیچه در دست رژیم های استکباری و حتی نهادهای بین المللی شد است، مجامعی که گا ها به بهانه های واهی بسیاری از کشور ها را ناقض حقوق بشر می دانند.

وی تاکید کرد: این مسئولان چشم خود را به روی مادران، کودکان مظلوم و بیگناه و بی پناه در باریکه غزه بسته اند، بنابراین این حضور ما اعلامی برای بیان ادعای دروغین حقوق بشر آنان است که اگر شما دلتان به حل حقوق بشر می سوزد چرا بیشترین نقض حقوق بشر در فجایع حقوق بشر در غزه و فلسطین را دارید.

رئیس دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: چگونه است که هم نظام سلطه و هم سازمان های بین المللی و کشورهای عربی _ اسلامی در برابر این جنایات سکوت کرده اند. ما امروز علاوه بر محکوم کردن تجاوز و کشتار رژیم صهیونیستی در غزه سکوت مجامع بین المللی در برابر ظلم بر ملت مظلوم غزه را نیز محکوم می کنیم.