پيشگيري از وقوع جرم يک وظيفه ملي است

خبرگزاری آریا- معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان گلستان گفت: وقوع جرم باعث از بین رفتن فرصت های متعدد برای جامعه است و پیشگیری از وقوع آن یک وظیفه ملی است.
    به گزارش خبرگزاری آریا ، علی بهرامی در نشست با تشکل های مردم نهاد اظهار داشت: نیروی انتظامی برای پیشگیری از بروز ناهنجاری ها و بحران های اجتماعی به نقش مستقیم مردم و سازمان ها و نهادهای مردمی تاکید دارد.
    وی ادامه داد: هیچ حکومت و نهادی نمی تواند بدون همکاری مردم در دستیابی به اهداف خود توفیقی کسب کند و پیشگیری از وقوع جرم و بالا بردن احساس امنیت در جامعه از جمله مسائلی است که با حضور و نقش آفرینی مردم، زودتر در جامعه محقق می شود.
    معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان گلستان خاطرنشان کرد: در جامعه ما نیز به عنوان یک جامعه اسلامی، پیشگیری از وقوع جرم یک تکلیف الهی و مصداق بارز امر به معروف و نهی از منکر است.
    بهرامی بر استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد و اقشار اجتماعی در راستای پیشگیری از وقوع جرم بویژه سرقت تاکید کرد و گفت: نقش تشکل های مردم نهاد و لایه های مختلف مردمی از آنجایی اهمیت می یابد که این تشکل ها می توانند قبل از آنکه جرمی در حوزه های مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی واقع شود آن را کنترل کرده و از وقوع جرم پیشگیری کنند.
    وی افزود: وقوع جرم فرصت های متعدد برای جامعه را ازبین می برد و باعث از بین رفتن بخشی از سرمایه اجتماعی و کاهش احساس امنیت جامعه در کاهش توان مقابله نرم افزاری در فرآیند امنیت ملی و پدافند غیرعامل در جامعه و مواجهه با تهدیدها می گردد.
    بهرامی بیان کرد: وقوع جرم حتی قضاوت جهانی را نسبت به جامعه مجرم به سوی بدبینی سوق می دهد.
    وی در پایان ابراز داشت: از این سو اهمیت پیشگیری از وقوع جرم و تلاش نیروی انتظامی برای تحقق آن با کمک مردم کاملا نمایان است و به نوعی می توان گفت پیشگیری از وقوع جرم تنها وظیفه ناحا نبوده و حتی یک وظیفه ملی است.