عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس:

لایحه حمایت از کودکان و نو جوانان در مجلس در حال بررسی است

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: لایحه حمایت از کودکان و نو جوانان در مجلس در حال بررسی است.

محمدعلی اسفنانی در گفت و گو با خبرنگار فارس در اصفهان در پاسخ به سؤال این سؤال که با توجه به اینکه امروز کودکان کار یکی از معضلات موجود در جامعه است، آیا مجلس برنامه ای برای حمایت از این کودکان در دستور کار خود دارد، اظهار کرد: بله، لایحه ای با عنوان حمایت از کودکان و نو جوانان در کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در دست بررسی است.

وی به ضرورت حمایت از کودکان کار به عنوان قشر آسیب پذیر جامعه اشاره کرد و ادامه داد: بخشی از این لایحه به کودکان کار و مشکلات آنها اختصاص دارد که این بخش در راستای حمایت از این کودکان طراحی شده است.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه لایحه حمایت از کودکان و نو جوانان لایحه ای مترقی است، تصریح کرد: این لایحه به تمام جنبه های زندگی کودکان و نو جوانان پرداخته است و تبدیل این لایحه به قانون مزایای بسیاری را دارد.

وی با اشاره به اینکه این لایحه در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی باید به صورت تخصصی و کارشناسی مورد بررسی قرار بگیرد، اضافه کرد: امیدواریم که این لایحه هر چه سریع تر به تصویب برسد و به قانونی در راستای حمایت از کودکان و نو جوانان تبدیل شود.

اسفنانی تأکید کرد: در این لایحه تمام شرایط کودکان در نظر گرفته شده و حتی شرایط کودکان کار، بزه دیده، راهکار های لازم برای کاهش جرائم و مشکلات کودکان و موارد دیگر در این لایحه مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، این روز ها در برخی از خیابان های شهر اصفهان شاهد وجود کودکان کار هستیم که هر روز با وجود گرما و سرمای هوا تلاش می کنند که لقمه نانی برای خود در بیاورند، امیدواریم که مسئولان امر با حمایت های قانونی خود به وضعیت این کودکان رسیدگی کنند تا دیگر شاهد معضل کودکان کار در خیابان های شهر نباشیم.