یک عضو کمیسیون حقوقی مجلس مطرح کرد،

تحقق جرم در دانشگاه ایرانیان قطعی است

یک عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تحقق جرم در دانشگاه ایرانیان قطعی است، اظهار کرد: برگردان پول برداشت شده فقط می تواند موجب تخفیف برای آنها باشد.

محمدعلی اسفنانی در گفت وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: زمانی که یک عمل مجرمانه یا خلاف قانون صورت می گیرد به صرف انجام آن، نقض قانون صورت گرفته و اینکه بعد از آن آثارش به چه نحوی برطرف شود موجب برداشته شدن وصف مجرمانه از آن عمل نیست.

وی ادامه داد: لذا به دلیل اینکه پولی بدون اجازه قانون و خلاف آن برداشت شده این تحقق جرم قطعی است و برگرداندن مبلغ تخصیص یافته فقط می تواند از موجبات تخفیف باشد همانند فردی که مرتکب جرمی شود و بعد از شاکی رضایت می گیرد.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با اشاره به اعلام مختومه شدن این پرونده در کمیسیون اصل 90 مجلس، تصریح کرد: ممکن است موضوع از نظر کمیسیون اصل 90 مختومه شده باشد، اما اگر این کمیسیون به نتیجه رسیده که عمل انجام شده مجرمانه بوده پرونده را به قوه قضاییه ارجاع می دهند و تصمیمات بعدی با قوه قضاییه است.

اسفنانی خاطرنشان کرد: بنابراین ممکن است این پرونده به قوه قضاییه ارسال شود و مختومه شدن آن به معنای پایان بررسی در مجلس است.

وی در پایان گفت: باید دید مختومه شدن این پرونده در کمیسیون اصل 90 آیا به این معناست که اساسا موضوع را جرم تلقی نکرده و یا ادامه کار را به قوه قضاییه واگذار کرده اند.